Pancake, Krepa, Petulla

SKU: N/A

Pajisje e shk?lqyer kuzhine me t? cil?n mund te gatuani pancake, krepat, sipas shijeve te preferuara

790 L

Krahasoni

Përshkrim

Pncake, Krepa, Petulla

Pajisje e shk?lqyer kuzhine me t? cil?n mund te gatuani pancake, krepat, sipas shijeve te preferuara.

Nj? pajisje q? nuk duhet t? mungoj? n? sht?pin tuaj.

N? madh?si kompakte ?sht? i p?rshtatsh?m ta marr?sh me vete n? nj? udh?tim. Ju ofrojm? dhe b?r?sin e petullave dhurat?.

Specifika:?Fal? veshjes jo ngjit?se t? sip?rfaqes, nuk digjen dhe pjekja realizohet n? m?nyr? t? barabart?.