Mbulese divani ose kolltuku e dyanshme

SKU: N/A

Ofron mbrojtje t? gjith? divanit apo kolltukut tuaj.

P?rfshir? dhe krah?t anesor dhe mb?shtet?sen e shpin?s nga njollat, qimet e kafsh?ve, pluhuri apo cdo lloj papastertie tjeter.

1,390 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbulese divani ose kolltuku e dyanshme

  • Ofron mbrojtje t? gjith? divanit apo kolltukut tuaj.
  • P?rfshir? dhe krah?t anesor dhe mb?shtet?sen e shpin?s nga njollat, qimet e kafsh?ve, pluhuri apo cdo lloj papastertie tjeter.

Specifikat:

  • P?r shkak t? materialit t? trash? ajo eshte e pap?rshkrueshme nga uji cka b?n q? t? mos shqet?soheni m? p?r derdhjen e l?ngjeve t? ndryshme.
  • Me 2 ngjyra t? ndryshme p?r ta p?rdorur nga t? dyja anet,kafe ose ngjyr? qumeshti.
  • Pastrohet shum? thjesht pasi nuk i ngjit qimet.
  • Lahet dhe ne lavatrice.
  • P?rmasat: E p?rshtatshme p?r divan dysh