Shtrydh?se Frutash

SKU: camera-c430w-4k-with-waterproof-cover

? Me kapacitet 3.5 litra dhe fuqi 400 ? 600 WW
? Me 3 nivele shpejtesie, pjesa e thikes eshte material ?elik qe nuk ndryshket, pjese e jashtme eshte plastike
? Kembeza qe puthiten mire dhe qe nuk rreshqasin
? Nuk ze shume vend ne kuzhinen tuaj, duke ju krijuar mundesi per te qene sa me praktike
? Pamje te bukur, lehtesisht e kombinueshme me cdo kuzhine
? Ne paketim perfshihet edhe gota me kapak, me kapacitet 1000 ml
? Mjafton te kujtoheni se me lengje frutash ju keni nje organizem me te shendetshem dhe investimi juaj merr vlere afatgjate
? E lehte per tu pastruar dhe perdorur.
? Pjeset cmontohen te gjitha dhe lahen lehtesisht me uje.

5,990 L

Krahasoni