Set lugesh druri me bisht silikoni

SKU: N/A
  • Set lug?sh druri me bisht silikoni.
  • 5 lug? t? ndryshme dhe suport mbajt?s p?r mirorganizimin e kuzhin?s tuaj.
  • Ky set me lug? gatimi dhe servirje thith shum? pak lag?shti k?shtu q? nuk do t? marr? arom? t? pak?ndshme.

2,290 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Set lug?sh druri me bisht silikoni.
  • 5 lug? t? ndryshme dhe suport mbajt?s p?r mirorganizimin e kuzhin?s tuaj.
  • Ky set me lug? gatimi dhe servirje thith shum? pak lag?shti k?shtu q? nuk do t? marr? arom? t? pak?ndshme.

 

Specifikat

  • Material cil?sor dhe rezistent.
  • Mbajt?se plastike me rrotullim.