Drite me Laser

SKU: drite-me-laser

Deshironi te krijoni atmosferen e festave ne shtepine tuaj me ane te ndricimit? Atehere kjo drite me laser eshte idealja per ju!
? Eshte e vogel dhe mund te levizet lehtesisht kudo qe ju deshironi
? Pajiset me figurat e njeriut te debores, floke debore, yje etj.
? Ka material kundra ujt, punon ne kohe shiu dhe dielli
? Montohet lehtesisht, ne mur apo ne oborrin e shtepise suaj
? Ka nje kend ndricimi prej 180 gradesh
? Permasat 10 x 11.5cm
? Distanca e rrezatimit 2-3 metra

2,490 L

Krahasoni