Aparat fotografik p?r f?mij?

SKU: N/A

Dhurata ideale p?r t? vegjlit tuaj.
Lumturojini ato? duke i dhurar k?t? aparat.
Dizjan unik dhe kaq t?rheq?s p?r vog?lush?t tuaj.

 

Përshkrim

Aparat fotografik p?r f?mij? Digital

  • Dhurata ideale p?r t? vegjlit tuaj.
  • Lumturojini ato? duke i dhurar k?t? aparat.
  • Dizjan unik dhe kaq t?rheq?s p?r vog?lush?t tuaj.
  • I pajisur me lente t? dyfisht? para dhe t? pas f?mij?t mund ta p?rdorin at? p?r t? realizuar foto reale.

 

 

 

 

 

 

 

Specifikat:?

  • I p?rdorsh?m nga mosha 5-7 vjec
  • I karikuesh?m me fish
  • 1200w pixel
  • 2.0 ich HD screen
  • Bateria: 1200mAh