Prerese sallami

 • Kjo prer?se lejon t? presin n? nj? m?nyr? t? thjesht? dhe t? leht? salsi?et, por edhe perime, djath?ra dhe buk?.
 • Fal? buz?s s? tehut, ju mund t? prisni dhe t? cop?toni im?t sal?i?et, por edhe frutat, perimet dhe djathrat p?r t? b?r? pjata t? ndryshme p?r aperitiv?t tuaj me miqt?.
 • Baza e saj ABS ?sht? gjithashtu shum? praktike dhe siguron q?ndrueshm?ri t? madhe p?r prerjen tuaj.
 • P?r pastrim, thjesht vendoseni n?n uj? ose n? pjatalar?se.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Prer?se sallami.
 • Ju mund t? prisni dhe t? cop?toni im?t sal?i?et, por edhe frutat, perimet dhe djathrat p?r t? b?r? pjata t? ndryshme p?r aperitiv?t tuaj me miqt?.
 • Teh i mpreht? ?eliku inox me nj? kunj sigurie.

 

Specifikat

 • Materiali: Baza plastike – Teh ?eliku inox
 • P?rmasat: 30×18.5×12.5 cm
 • Trupi ABS
 • Dorez? ergonomike