Plite Mini me Pjanure

> SKU: plite-mini-me-pjanure

Per te gjithe ju qe preferoni te konsumoni pije te ngrohta, shpejte dhe lehte ne komoditetin e shtepise suaj, kjo mini plite ju vjen ne ndihme. Mund te ngrohni qumeshtin, ujin, kafene,te pergatisni nje caj pa patur nevoje qe te ndizni soben. Eshte i sigurt dhe mund te perdoret nga te gjithe. Ngrohni pije ne pak sekonda, direkt nga filxhani!
?? Mund t? p?rdorni nj? filxhan kafeje qeramike
?? Fiket kur nuk eshte ne perdorim
?? Ka jetegjatesi.
?? I pershtatshem per udhetime
?? Ruan hapesire ne shtepi
?? I leht? p?r tu pastruar
?? Kundra ujit

1,290 L

Krahasoni