Përforcues sinjali Wifi me 4 antena

Tani në OFERTE !!!

Kap valët wifi dhe i përforcon duke i rishpërndarë.
2 porta dalëse , 1 hyrese për fishin Lan ( per shpërndarje) dhe tjetra dalëse ( kur kap internetin me wifi dhe e nxjerr me fish Lan për pc , Tv , Laptop , Android Box
Funksionon edhe si router , duke i vendosur fishin lan dhe me pas shperndan internetin me valë wifi
Funksionon edhe si rrjet nese deshironi te lidhni 2 ose me shum pc per të luajtur në Lan
Shumë e thjeshtë per ta lidhur.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Disa sugjerime ku mund ta përdorni :

1. Kur në shtëpi ose dhomë, Lokal , zyrë etj , arrijnë pak val? , kjo pajsije i kap , perforcon dhe me pas i rishperndan per ta patur internetin e plot?

2. Nëse Tv smart tuaj nuk kap vale , mund ta përdorni duke i dhen internetin e plote me vale ose fish sipas deshires tuaj

3.Mund ta perdorni si antene wifi per PC tuaj nese skeni marrës wifi

4. Mund ta përdorni për të lidhur pc në rrjet me pc e tjere.

Kodi: A1349