Pajisje p?r zierje dhe skuqje

  • Pajisje p?r zierje dhe skuqje. Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.
  • Pasi t? mbaroj? skuqjes/zierjen, do t? ndalet automatikisht, duke ju mund?suar nj? m?ngjes t? p?rkryer t? p?rgatitur pa stres. I sakt?, i leht? dhe i sigurt?!

1,590 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r zierje dhe skuqje te vez?ve dhe perimeve.?

  • Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.
  • Me sistemin me ndalje automatike ju mund t? gatuani vez? perime madje dhe oriz.
  • Ju vet?m duhet t? vendosni ?ka d?shironi t? pregaditni, shtoni p?rb?r?sit dhe ujin pastaj ndizeni pajisjen.
  • Pasi t? mbaroj? skuqjes/zierjen, do t? ndalet automatikisht, duke ju mund?suar nj? m?ngjes t? p?rkryer t? p?rgatitur pa stres. I sakt?, i leht? dhe i sigurt?!

Specifikat:

  • Mund t? vendosni deri ne 14 vez?. P?rfshin baz?n elektrike, mbajt?sin, pjes?n p?r zierje, dhe manualin.
  • P?rmasat: 14 x15