,

Tostier


Krahaso

Pergatisni toste shpejt dhe lehte me tostierin e markes se njohur Haeger.
đŸ”žïž Fuqia 600-800 watt
đŸ”žïž Mund te pergatisni deri ne 2 toste njekohesisht
đŸ”žïž Produkt i certifikuar
đŸ”žïž Material rezistent dhe me jetegjatesi
đŸ”žïž Permasat 24 x 23.5 cm

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.