Zierës vezësh

1,290 L

Pajisje p?r zierje dhe skuqje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Pajisje p?r zierje dhe skuqje.

Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,590 L

Pajisje p?r zierje dhe skuqje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
  • Pajisje p?r zierje dhe skuqje. Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.
  • Pasi t? mbaroj? skuqjes/zierjen, do t? ndalet automatikisht, duke ju mund?suar nj? m?ngjes t? p?rkryer t? p?rgatitur pa stres. I sakt?, i leht? dhe i sigurt?!
Shtoje në shportëKrahasoni
1,390 L

Zjeresh vezesh

0 nga 5
(0)
SKU: zjeresh-vezesh

Zjeresh vezesh ?
Me kapacitet deri ne 7 kokrra ???????
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Zieres vezesh

0 nga 5
(0)
SKU: zieres-vezesh

Per mengjese te shoejta dhe te shijshme ?
Me kapacitet Deri ne 7 kokrra
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Zieres vezesh

0 nga 5
(0)
SKU: zieres-vezesh-2

Per mengjese te shoejta dhe te shijshme ?
Ne formen e nje Pule
Me kapacitet deri 7 kokrra ???????
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

Shtoje në shportëKrahasoni

Pajisje p?r zierje dhe skuqje

0 nga 5
(0)

Pajisje p?r zierje dhe skuqje.

Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.

SKU: N/A

Pajisje p?r zierje dhe skuqje

0 nga 5
(0)
  • Pajisje p?r zierje dhe skuqje. Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.
  • Pasi t? mbaroj? skuqjes/zierjen, do t? ndalet automatikisht, duke ju mund?suar nj? m?ngjes t? p?rkryer t? p?rgatitur pa stres. I sakt?, i leht? dhe i sigurt?!
SKU: N/A

Zjeresh vezesh

0 nga 5
(0)

Zjeresh vezesh ?
Me kapacitet deri ne 7 kokrra ???????
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

SKU: zjeresh-vezesh

Zieres vezesh

0 nga 5
(0)

Per mengjese te shoejta dhe te shijshme ?
Me kapacitet Deri ne 7 kokrra
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

SKU: zieres-vezesh

Zieres vezesh

0 nga 5
(0)

Per mengjese te shoejta dhe te shijshme ?
Ne formen e nje Pule
Me kapacitet deri 7 kokrra ???????
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

SKU: zieres-vezesh-2

Pajisje p?r zierje dhe skuqje

0 nga 5
(0)

Pajisje p?r zierje dhe skuqje.

Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.

Pajisje p?r zierje dhe skuqje

0 nga 5
(0)
  • Pajisje p?r zierje dhe skuqje. Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.
  • Pasi t? mbaroj? skuqjes/zierjen, do t? ndalet automatikisht, duke ju mund?suar nj? m?ngjes t? p?rkryer t? p?rgatitur pa stres. I sakt?, i leht? dhe i sigurt?!

Zjeresh vezesh

0 nga 5
(0)

Zjeresh vezesh ?
Me kapacitet deri ne 7 kokrra ???????
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

Zieres vezesh

0 nga 5
(0)

Per mengjese te shoejta dhe te shijshme ?
Me kapacitet Deri ne 7 kokrra
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

Zieres vezesh

0 nga 5
(0)

Per mengjese te shoejta dhe te shijshme ?
Ne formen e nje Pule
Me kapacitet deri 7 kokrra ???????
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

Pajisje p?r zierje dhe skuqje

0 nga 5
(0)

Pajisje p?r zierje dhe skuqje.

Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.

Pajisje p?r zierje dhe skuqje

0 nga 5
(0)
  • Pajisje p?r zierje dhe skuqje. Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.
  • Pasi t? mbaroj? skuqjes/zierjen, do t? ndalet automatikisht, duke ju mund?suar nj? m?ngjes t? p?rkryer t? p?rgatitur pa stres. I sakt?, i leht? dhe i sigurt?!

Zjeresh vezesh

0 nga 5
(0)

Zjeresh vezesh ?
Me kapacitet deri ne 7 kokrra ???????
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

Zieres vezesh

0 nga 5
(0)

Per mengjese te shoejta dhe te shijshme ?
Me kapacitet Deri ne 7 kokrra
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

Zieres vezesh

0 nga 5
(0)

Per mengjese te shoejta dhe te shijshme ?
Ne formen e nje Pule
Me kapacitet deri 7 kokrra ???????
Pergatitje e shpejte ne pak minuta ?
E pershtashme edhe per skuqje apo perime me avull ? ? ?

Po shfaqen krejt 5 përfundimet