Pajisje p?r zierje dhe skuqje

Pajisje p?r zierje dhe skuqje.

Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

Pajisje p?r zierje dhe skuqje.

  • Mund t? harroni vez?t dhe perimet e djegura.
  • Me sistemin me ndalje automatike ju mund t? gatuani vez? perime madje dhe oriz.
  • Ju vet?m duhet t? vendosni ?ka d?shironi t? pregaditni, shtoni p?rb?r?sit dhe ujin pastaj ndizeni pajisjen.
  • Pasi t? mbaroj? skuqjes/zierjen, do t? ndalet automatikisht, duke ju mund?suar nj? m?ngjes t? p?rkryer t? p?rgatitur pa stres. I sakt?, i leht? dhe i sigurt?!

Specifikat:?

  • Mund t? vendosni deri ne 7 vez?. P?rfshin baz?n elektrike, mbajt?sin, pjes?n p?r zierje, dhe manualin.