Paisje p?r b?rjen e Waffle DSP

> SKU: N/A

Nj? m?ngjes i shijsh?m shoq?rohet me Waffles.

Shijoni Waffles n? sht?pi duke i gatuar ju p?r miqt?, familjen ose veten tuaj.

2,790 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r b?rjen e Waffle DSP

  • Nj? m?ngjes i shijsh?m shoq?rohet me Waffles.
  • Shijoni Waffles n? sht?pi duke i gatuar ju p?r miqt?, familjen ose veten tuaj.

Specifikat:

  • Nuk z? v?nd, tep?r praktike dhe moderne.
  • Mund t? pastrohet me nje leck? tep?r thjesht sepse sip?rfaqja nuk e lejon t? ngjisi.
  • Fuqia: 850W