Multicooker

Gatuani n? m?nyre t? perfekte.

Ruani shijen dhe vlerat ushqyese.

P?r nj? regjim ushqimor t? sh?ndetshm?m, kjo paisje ?sht? ideale

2,190 L

Krahasoni

Përshkrim

Multicooker

 • Gatuani n? m?nyre t? perfekte.
 • Ruani shijen dhe vlerat ushqyese.
 • P?r nj? regjim ushqimor t? sh?ndetshm?m, kjo paisje ?sht? ideale.
 • Kjo ?sht? nj? nga pajisjet, e cila bashkon teknologjin? dhe gatimin.

Specifikat:

 • Gatuani ushqimet e preferuara pa i humbur vlerat ushqyese.
 • Materiali prej inoxi b?n q? ushqimet e juaja t? mos ngjiten.
 • Gatuani dhe mund ti ngrohni ushqimet e juaja.
 • Ju mund t? gatuani: Oriz, sup?, perime, mish, frutat e detit etj..
 • Ruan nxeht?sin?.
 • Kontrrolloni koh?n.
 • Mund t? pastrohet leht?, pjes? mund ti lani dhe n? lavastovilje.
 • Materiali: Plastik ABS Inox rezistent.
 • Kapaciteti: 1.2L.
 • Fuqia: 40W.