Mikrofon p?r f?mij?

 • Ideal p?r karaoke dhe festa, party ose dit?lindje.
 • Cil?si e shk?lqyeshme e tingullit, k?naquni n?n tingujt e ndrysh?m muzikor.
 • Surprizoni familjar?t dhe miqt? tuaj n? festat tuaja, arg?tim i garantuar.
 • Arg?toni veten dhe f?mij?t tuaj.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Ideal p?r karaoke, festa, intervista, audio makin?, rregjistrime etj..
 • MOXOM MX-SK17 Mikrofon Wireless Karaoke Portable Bluetooth.
 • Suporton t? gjith? smartphonet dhe pajisjet iOS dhe Android, tableta, iPad, PC
 • Tinguj dhe volum i fuqish?m.

Specifikat

 • Materiai : Alumin + Plastike ABS
 • MODELI: -MX-SK17
 • WIRELESS VERSION: 5.0
 • Bateria: 1200mAh
 • Fuqia:5W
 • Koha e karikimit: 2-3 H