Mbushur suxhuku ne forme shiringe

 • Nj? pajisje e r?nd?sishme p?r t? b?r? suxhuk, salcice t? fresket n? sht?pi.
 • Shijojn? k?naq?sin? e sallamrave t? fresk?t p?r familjen tuaj.
 • Mund t? p?rdoret n? shum? raste, si? jan? festat dhe mbledhjet familjare, p?r ta b?r? lumturin? tuaj me familjen dhe miqt? tuaj t? zgjas? m? shum?.
 • B?r? me cil?si t? lart? t? ushqimit, jo-toksike dhe mund t? p?rdoret p?r nj? koh? t? gjat?.
 • Doreza ?sht? e rehatshme p?r t?u p?rdorur.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mbush?s suxhuku n? form? shiring?.
 • Nj? pajisje p?r t? b?r? suxhuk, salcice t? fresket n? sht?pi.
 • Mund t? p?rdoret p?r nj? koh? t? gjat?.

 

Specifikat

 • Madh?sia: 39 ? 29 ? 2 cm
 • Pesha neto: 274g
 • Materiali: Polipropilen