-5,000 L

Kombinat Dessini 4n1

Fal? k?saj makinerie do t? keni mund?sine t? shijoni ushqimet me cil?si t? lart? pa i humbur vlerat ushqyese.

Fantastike p?r t? shijuar l?ngjet e fresk?ta

9,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Kombinat Dessini 4n1

  • Idealja p?r kuzin?n tuaj.
  • Fal? k?saj makinerie do t? keni mund?sine t? shijoni ushqimet me cil?si t? lart? pa i humbur vlerat ushqyese.
  • Fantastike p?r t? shijuar l?ngjet e fresk?ta

Specifikat:

  • Shtrydh?se frutash.
  • Blender.
  • Grir?se mishi.
  • Grir?se farash.
  • Gotat jan prej qelqi.
  • Pjes?t mund t? pastrohen leht?sisht dhe n? lavastovilje.

Kualiteti PREMIUM.

Fuqia: 1200W.