, ,

Grirese perimesh


Krahaso

Bejeni me te lehte gatimin nga shtepia me griresen shume cilesore per perime
Thika e grireses është e shkëlqyeshme për grumbullimin dhe copëtimin e qepës / perimeve / hudhrave.
Ideale per prerjen e perimeve të ndryshme lehtësisht dhe shpejt duke shtypur
E punuar me plastikë të përforcuar me një teh çeliku inox
Permasat 21.5*8cm

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.