Ftohes dhe ngrohes ajri

> > SKU: ftohes-dhe-ngrohes-ajri

Ftohes dhe ngrohes ajri e markes Fuego, modeli KFC-818B
Me tre nivele shpejtesie perkatesisht te ulet, mesatare dhe te larte.
Pajisja perdor ftohjen me kristale akulli dhe teknologjine e humidifikimit, mund te ule temperature e ventilatorit te ajrit dhe te rrise
lageshtine duke parandaluar tharjen e ajrit. Mbulon hapsire 20 -25 m2.
Fryrje e ajrit me kend te gjere, fletet levizin manualisht, fryn ne kend me te gjere ne menyre te njetrajtshme.
Gjithashtu mund ti levizni vete fletet duke zgjedhur drejtimin e fryrjes lart apo poshte, i lehte per tu pastruar.
Mini ekran ne pjesen e siperme qe tregon nivelin e temperatures
Nuk ben zhurme dhe ka panel mekanik kontrolli temperature minimale ne 10 grade dhe temperature maksimale deri ne 37 grade.
Permasat :44x37x81cm. Konsumi i energjise 65W/2000W dhe tensioni 220-240V-50Hz
Ka nje depozite uji me kapacitet 10 litra
Rrota ne pjesen e poshtme qe ju japin mundesine ta levizni kudo ne ambientin tuaj.

13,000 L

Krahasoni