Forma t? ndryshme p?r biskota

> SKU: N/A

Biskota t? shkrift?a me arom?n e mrekullueshme t? gjalpit.

Shijoni biskota t? b?ra n? sht?pi.

Set formash ideale p?r p?rgatitjen e biskotave.

490 L

Krahasoni

Përshkrim

Forma t? ndryshme p? biskota

  • Biskota t? shkrift?a me arom?n e mrekullueshme t? gjalpit.
  • Shijoni biskota t? b?ra n? sht?pi.
  • Set formash ideale p?r p?rgatitjen e biskotave.
  • B?ni biskota me forma t? ndryshme.

Specifika:

  • Format: Yll, Zem?r, K?puc?, Dorez?
  • P?rdoren dhe p?r festa t? ndryshme.
  • P?rdorini dhe p?r t? arg?tuar f?mij?t tuaj me kto forma t? mrekullueshme.
  • Alumin rezistent