Form? akulli

 • Jepini freski got?s suaj si dhe r?nd?sin? e detajit n? servirj?n n? m?nyr?n e duhur.
 • T? nj? got? me uj? l?ngje apo pije t? ndryshme p?rmes formave t? vecanta e estetike.
 • P?rb?rje plastike e fort?.
 • Nxirrni akullin me leht?si.
 • E leht? n? p?rdorim.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Form? akulli p?r kuzhin?n tuaj me kapak.
 • Materiali i leht?.
 • Praktik i gomin?s s? presuar ju jep elasticitetin e nevojshem gjate nxjerrjes se akullit nga format
 • K?naq?sin? e komoditetin n? p?rdorimin e p?rditsh?m dhe jo vet?m.

 

 

Specifikat

 • Material: gomin?
 • Ngjyra: portokalli
 • Mbajt?sia e akullit me 17 v?nde