Dispenseri per drithera

  • F?mij?t tuaj mund t? shijojn? drith?rat dhe ushqimin e that? me stil…
  • F?mij?t do ta ken? k?naq?si duke e kthyer ?el?sin dhe duke par? drith?rat duke r?n? n? m?nyr? t? p?rsosur n? tasin e tyre.
  • Dizajni i thjesht?, elegant p?rmban nj? en? plastike t? past?r t? tejdukshme, me cil?si t? lart? e cila mban nj? kuti drith?rash.
  • Mbajteset e dispenserit ruan freskin? dhe shijen e ushqimeve q? do vendosni.

2,590 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Dispenseri me vrim? nxjerr?se Drith?ra
  • Dizajni i montimit n? mur, jo vet?m q? ruan mir? ushqimin, por edhe kursen hap?sir?n e tryez?s.
  • Vjen me nj? filxhan plastik, vendoseni n?n vrim?n nxjerr?se t? en?s dhe ktheni ?elsin p?r t? marr? sasin? q? d?shironi.

 

Specifikat

  • materiali: PP me cil?si t? lart?
  • Kapaciteti1.5L