Cant? 2n1 p?r pazare

> SKU: N/A

Cant? me rrota fantastike p?r b?rjen e pazarit.

Majft praktike dhe tep?r e bollshme p?r furnizimet tuaja t? dit?s.

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

Cant? 2n1 p?r pazare

  • Majft? u bezdis?t nga qeset e shumta q? ju z?n v?nd.
  • Cant? me rrota fantastike p?r b?rjen e pazarit.
  • Kjo cant ju vjen n? ndihm? fal rrotave q? e b?n t? t?rhequr pa ju lodhur ju.

Specifikiat:

  • Ju mund ta ndani ne 2 pjes? t? ndryshme canten,duke e b?r? cant? dore dhe cant? p?r pazare.
  • Majft praktike dhe tep?r e bollshme p?r furnizimet tuaja t? dit?s.
  • Materiali: Cop? e pa p?rshkrueshme ndaj klim?s si n? t? ngroht ashtu dhe n? ftoht?.
  • Rrotat jan? t? p?rb?ra nga plastika e fort?.
  • E disponojm? n? ngjyr? t? zez