Tapet Puzzle

1,990 L

Në magazinë

Ju prezantojmë super tapetin për femijë.

  • Formohet si puzzle, ështe e butë dhe mat ku fëmija mos rëshkase.
  • Ideale për të mësua ngjyrat, shkronja dhe numrat.
  • Cdo pjesë e tapetit vjen me përmasat 30x30cm.
  • Ideale për çdo shtëpi.
Compare

Tapet në formë puzzle për fëmijet tuaj.

Sipërfaqe e dyshemesë e butë për foshnjat dhe fëmijët për të luajtur nga lindja në shkollë.

Praktike interesante dhe e qëndrueshme.

 

Specifikat

  • Material: Mat
  • Ngjyra të ndryshme.
  • Madhesia e puzzle 30×30 cm
  • Gjinia: Unisex
X

Menu Kryesore