Mikrofon

Beni netet tuaja me karaoke shume festive dhe argetohuni me familjet tuaja
Mikrofoni Mini Wireless Karaoke Mobile, Karaoke Player i integruar me Bluetooth, Altoparlant,Buetooth Kara?i MIC
Multi funksional,Altoparlanti Bluetooth, k?ndimi TV, mbledhja e t? k?nduarit, k?ndimi familjar, k?ndimi i udh?timit, stereo i makinave, regjistrimi i instrumenteve
Materiali aliazh-alumini-magnez, Sistemi akordues profesional, ulje me tre shtresa
?ipi inteligjent i p?rzierjes, dizajn inteligjent i pajtuesh?m, procesor audio e zhurm?s me densitet t? laprofesional
4 ngjyra te ndryshme

1,890 L

Krahasoni