Tavoline kukullash

> SKU: tavoline-kukullash

Dhuroni k?naq?si tek vog?lush?t tuaj.

Tavolina e kukullave me personazhet aq t? dashur p?r ta.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Tavolin? kukullash me personazhin e Anna dhe Elsa

  • Dhuroni k?naq?si tek vog?lush?t tuaj.
  • Tavolina e kukullave me personazhet aq t? dashur p?r ta.

Specifikat:

  • Tavolina me set lodra produktesh kozmetik dhe lodra p?r make-up.
  • Lodra perfekte me Princeshat Anna dhe Elsa p?r vog?lushet tuaja q? t? duket si n? nj? sallon bukurie.
  • Materiali: Plastik.