Varese me 6 grepa

> SKU: N/A
 • Var?se rrobash peshqir?sh me 6 grepa e palosshme.
 • Mbajtese me ngjitje e cila vendoset shum? leht? n? mur.
 • E p?rdorshme p?r t? varur celesat, peshqir?, cadren rroba etj.
 • B?r? nga material me cil?si t? lart? p?r p?rdorim t? q?ndruesh?m dhe afatgjate.
 • Mund t? ngjitet n? siperfaqen e murit t? kuzhin?s, tualetit apo te dhomave t? tjera kudo ju nevojitet
 • Grepat t? rrotulluesh?m.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Leht? p?r t’u p?rdorur, i p?rshtatsh?m p?r tualet kuzhin?.
 • Ngyrat: roze , blu,e zeze, gri

 

Specifikat

 • Madh?sia e produktit: 36.7×5.8cm
 • Materiali i produktit: ABS
 • Pesha e produktit: 89g
 • Ngyrat: roze , blu,e zeze, gri