Termus Elektrik

SKU: N/A

Termusi ideal p?r ju.

Termusi elektrik fantastik p?r udh?time.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Termus Elektrik

 • Termusi ideal p?r ju.
 • Termusi elektrik fantastik p?r udh?time.

Specifika:

 • Merni m? vete ushqimet e preferuara, dhe shijojni t? ftohta.
 • Ideal p?r cdo udh?tim si n? udh?timet n? mal ashtu dhe n? plazh.
 • Ideale p?r sht?pi, zyr?, makin? dhe kur udhetoni
 • Me fish karikimi p?r makin?.
 • Mjafton ta leni disa minuta n? karikim dhe termusi do t? jet gati.
 • Me dy pllaka akulli t? p?rfshira.
 • Kapaciteti: 25L
 • Fuqia: 40W
 • Materiali: Plastik rezitente.