Tel p?r rroba

> SKU: N/A

Thani rrobat n? m?nyr? natyrale, pa i futur n? makinerit? e thjarjes.

P?rdoret gjer?sisht p?r varjen e rrobave, peshqir?ve brenda ose jasht?.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Tel p?r rroba

  • Thani rrobat n? m?nyr? natyrale, pa i futur n? makinerit? e thjarjes.
  • P?rdoret gjer?sisht p?r varjen e rrobave, peshqir?ve brenda ose jasht?.

Specifikat:

  • Pamja moderne e bukur dhe me stil ajo ?sht? pothuajse e padukshme.
  • E q?ndrueshme dhe e pap?rshkueshme nga uji.
  • Ajo vjen me tela inox t? guximshme q? t?rhiqet, e b?n sendin t? pa ndryshkur.
  • Mund ta p?rdorni n? sht?pi pushimi, oborre, ballkoone etj…
  • Materiali: Plastik ABS dhe alumin rezistent
  • P?rmasat: Hapet deri n? 4.2M