Set p?r erza

Seti i p?rshtashem p?r cdo kuzhin?.

Sistemoni erzat duke i mbajtur t? ndara n? hapsirat p?rkat?se

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

Set p?r erza

  • Seti i p?rshtashem p?r cdo kuzhin?.
  • Sistemoni erzat duke i mbajtur t? ndara n? hapsirat p?rkat?se.

Specifikat:

  • P?rmban 12 mbajtese per 12 lloje te ndryshme erezash t? vendosura ne 2 kate.
  • Me baz?n e rrotullueshme p?r leht?sine tuaj gjat? servirjes.
  • Material: Plastik.
  • Dizanj elegant cdo i shtoje bukuri kuzhin?s dhe tavolin?s suaj.