Qafore p?r qenin 2n1

SKU: N/A
  • Ideale p?r qenin tuaj.
  • Mos u shqet?soni m? p?r qenin n?se nuk ka ngr?n ushqim ose i pihet uj?, me k?t? produkt ju do t? leht?sohni udh?timet tuaja.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Qafore p?r qenin 2n1

  • Ideale p?r qenin tuaj.
  • Mos u shqet?soni m? p?r qenin n?se nuk ka ngr?n ushqim ose i pihet uj?, me k?t? produkt ju do t? leht?sohni udh?timet tuaja.
  • Fal? k?saj qafore 2n1 me rripin e gjat q? mund t? komandohet nga ju si pas d?shir?s dhe plastik?n e mbushjes s? ujit ose fustjes s? ushqimit.Specifikat:

Specifikat:

  • I thjesht? n? p?rdorim
  • Materiali: Plastik