Zorr? p?r vaditje.

> SKU: N/A

Zorra fantastike p?r vaditje.

Kjo ?sht? nj? zorr? q? zgjatet dhe shkurtohet duke shmangur fenomenin e p?rdredhjes dhe shtr?ngimit.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Zorra ujit p?r vaditje

  • Zorra fantastike p?r vaditje.
  • Vadisni m? leht? tashm?.

Specifikat:

  • Kjo ?sht? nj? zorr? q? zgjatet dhe shkurtohet duke shmangur fenomenin e p?rdredhjes dhe shtr?ngimit.
  • K?t? zorr? mund ta? p?rdorim p?r ujitjen e kopshtit, pastrimin e makin?s, ballkonit etj.
  • B?het mjaft e leht? dhe e vog?l n?se nuk ka uji.
  • Mund ta transportojm? n? cdo v?nd.
  • Koka e k?saj zorre mund t? vendoset dhe n? zorrat e zakonshme.
  • Hapje deri n? nga 5m deri n? 50m.
  • Materiali: Alumin TPE dhe Poliest?r.
  • Disponojm? ngjyr?n jeshile.