cadra per femije ne forme autobuzi

 • F?mij?t mund t? zbaviten dhe t? luajn? pa fund.
 • Do t? ken? m? shum? arg?tim gjat? koh?s s? lir?.
 • Dizanj me form? autobuzi dhe me ngjyra.
 • Montim i shpejt? i palossh?m duke kursyer koh?.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Lod?r p?r f?mij? n? natyr? lod?r ?ad?r form? autobusi me zinxhir i palossh?m.
 • P?lhura poliester ?sht? e qepur dy her? dhe mund t? lahet.
 • Shum? rezistente ndaj konsumit.

 

Specifikat

 • Lloji i projektit: ?adra p?r f?mij?
 • Madh?sia e hapjes: rreth 70 x 70 x 112 cm
 • Materiali: leck?
 • Ka 50 topa shum? ngjyr?sh