, ,

Kukulla muzikore


Krahaso

Për fëmijet qe janë të apasionuar pas Frozen dhe Elses kemi sjelle kukullat posaçërisht per ta
Kukullat prodhojne muzikë dhe gjithashtu leshojne drita te shumengjyrshme kur rrotullohen
Perdoret me bateri
Material plastike

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.