Pastruse e dy ansh?me p?r xhama me magnet

> SKU: N/A

Ky pastrues i avancuar i dritareve p?rdoret p?r t? pastruar n? m?nyr? efektive si pjes?n e br?ndshme ashtu edhe at? t? jashtme.

Tani mund t? pastroni me siguri pjes?n e jashtme t? dritareve t? m?dha

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Pastruse e dy ansh?me p?r xhama me magnet.

  • Ky pastrues i avancuar i dritareve p?rdoret p?r t? pastruar n? m?nyr? efektive si pjes?n e br?ndshme ashtu edhe at? t? jashtme.
  • Tani mund t? pastroni me siguri pjes?n e jashtme t? dritareve t? m?dha.

Specifikat:

  • Pastron zonat e v?shtira.
  • E pajisur me gomina natyrale me magnet t? fuqish?m me pesh? t? leht? dhe nj? leck? mikrofib?r t? lar?.
  • Ideal p?r cdo ambjent.
  • I leht? n? p?rdorim