Mbajt?se p?r fruta t? thata

> > SKU: N/A
  • Mbajt?se p?r fruta t? thata me 5 ndarje.
  • Kutia ?sht? plastik? i fort? dhe shoq?rohet me kapak dhe dorez p?r ta transportuar leht?sisht.
  • Kutia ?sht? perfekte dhe ka mjaftueshem hap?sir? p?r t? mbajtur fruta t? thata.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mbajt?se p?r fruta t? thata me 5 ndarje.
  • Kutia ?sht? plastik? i fort? dhe shoq?rohet me kapak dhe dorez p?r ta transportuar leht?sisht.
  • Kutia ?sht? perfekte dhe ka mjaftueshem hap?sir? p?r t? mbajtur fruta t? thata.
  • Esht? e p?rb?r? nga plastika ABS.

 

Specifikat

  • Material: Plastike