Mbajt?se peshqiri p?r tualet

  • Mbajt?se peshqiri p?r tualet. ?Var?sja e peshqir?ve p?r t? sistemuar peshqir?t tuaj nga ai m? i vogli deri tek ai m? i madhi.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbajt?se peshqiri p?r tualet.?

  • Var?sja e peshqir?ve p?r t? sistemuar peshqir?t tuaj nga ai m? i vogli deri tek ai m? i madhi.
  • Do t? dhuroj? nj? pamje t? k?ndshme n? dekorin e tualetit tuaj.
  • Ngjitet mjaft thjesht? n? pllakat tuaja. Pjesa e shkopinjve e l?vizshme.
  • Mjaft praktike nuk nx? v?nd.

Specifikat:

  • Mban deri n? 10 kg.
  • Materiali:?Plastik ABS dhe inox rezistent