Kuti magazinimi per frigorifer

SKU: N/A
 • Kuti magazinimi e ruajtjes s? vez?ve dhe perimeve n? frigorifer.
 • Me sirtarit shum? funksional dhe n? pjes?n e sip?rme mund t? vendosi shishe apo er?za.
 • Shum? funksione: vez?t, frutat, perimet, frutat e thata, ushqimet e detit, mishi, ushqimet e lehta mund t? ruhen ve?mas dhe t? mbahen t? fresk?ta n? frigorifer.
 • I q?ndruesh?m, jo ??toksik dhe miq?sor me mjedisin.

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kuti magazinimi e ruajtjes s? vez?ve dhe perimeve n? frigorifer.
 • Me sirtarit shum? funksional dhe n? pjes?n e sip?rme mund t? vendosi shishe apo er?za.
 • Shum? funksione: vez?t, frutat, perimet, frutat e thata, ushqimet e detit, mishi, ushqimet e lehta mund t? ruhen ve?mas dhe t? mbahen t? fresk?ta n? frigorifer.
 • I q?ndruesh?m, jo ??toksik dhe miq?sor me mjedisin.
 • Kutia e ruajtjes s? ushqimit ?sht? b?r? nga material PP.

  Spesifikat

 • Kapaciteti: 30 kokrra vez?.
 • Material plastik.