Kov? p?r lajre

Kov? p?r larjen e sht?pis?, mjaft e leht? dhe praktike me shtrydhje.

Mjaft? m? me leckat e vjetra, erdhi momenti i z?vend?simit.

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

Kov? p?r larjen e sht?pis?, mjaft e leht? dhe praktike, me shtyrdhje.

  • Mjaft? m? me leckat e vjetra, erdhi momenti i z?vend?simit.
  • Pastrimi b?het edhe me i past?r fal shtrydhjes se memj?hershme qe ofron mekanizmi i k?saj kov?.
  • P?r larje t? menj?hershme te cdo cepi te sht?pis?.

Specifikat:

  • Plastik reziztente dhe shkopi i p?rb?r nga inoxi.
  • Transportohet n? m?nyr? tep?r komode fal rrotave q? disponon.