Karrige pellushi me personazhe për bebe

> SKU: N/A

▫️Karrige pellushi me personazhe për bebe

▫️Ndënjëse sigurie për mësimin e ndenjëses ulur.

▫️E rehatshme dhe e dashur për fëmijet.

▫️Është i përshtatshëm për 6 muaj deri në 6 vjet.

▫️Mund ta përdorin për të luajtur, për tu ulur dhe pushuar.

▫️Me mbështetëse për shpinën.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Karrige pellushi me personazhe për bebe.

Ndënjëse sigurie për mësimin e ndenjëses ulur.

E rehatshme dhe e dashur për fëmijet.

Është i përshtatshëm për 6 muaj deri në 6 vjet.

Mund ta përdorin për të luajtur, për tu ulur dhe pushuar.

Me mbështetëse për shpinën.

Specifikat

Material me mbushje të plotë dhe të qëndrueshem.

Materiali: pellush dhe pambuk.

Përmasat: 50 x 50cm