Kapak me vakum

Kapak p?r ushqime, mbulon ushqimet tuaja n? m?nyr? perfekte

Mund ti mbuloni ushqimet duke i l?n t? ngrohta dhe t? sigurta.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Kapak me vakum p?r ushqime sa m? t? sigurta

  • Kapak p?r ushqime, mbulon ushqimet tuaja n? m?nyr? perfekte
  • Mund ti mbuloni ushqimet duke i l?n t? ngrohta.

Specifikat:

  • Mund t? meret kudo
  • I leht? dhe i p?rthyesh?m
  • P?rdoret dhe ne mikroval deri n? 120grad? dhe n? frigorifer n? tempratur deri n?-20grad?
  • Materiali plastik PP
  • Cop? 3 me madh?si t? ndryshme