Mbajt?se vaji, uthulle

Perfekte p?r kuzhin?n tuaj.

Mbajt?sja e re p?r mbajtjen e vajit ose t? uthull?s.

Sillni n? sht?pin? tuaj elementin e ri t? kuzhin?s.

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbajt?se vaji, uthulle.

  • Perfekte p?r kuzhin?n tuaj.
  • Mbajt?sja e re p?r mbajtjen e vajit ose t? uthull?s.
  • Sillni n? sht?pin? tuaj elementin e ri t? kuzhin?s.
  • P?r ruajtjen sa m? t? mir? t? vajit, uthull?s.

Specifikat:

  • E domsdoshme p?r kuzhin?n tuaj.
  • E p?rshtatshme p? p?r cdo ambjent, si sht?pi ashtu dhe n? restorante.
  • Leht?sisht e pastrueshme.
  • Me butonin e shtypje.
  • Materiali: Qelq tep?r rezistent.
  • Kapaciteti: 250ml.