Drite led e vogel per foto

▫️Drite led e vogel per foto.

▫️Tashmë nuk keni pse të prisni për të gjetur driten e duhur, kendin e duhur.

▫️Ju vijen në ndihmë sa herë që keni nevojë për dritë shtesë për make up, bërjen e fotografive, bërje video.

▫️Mbajtës fleksibël dhe i rregullueshëm.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

▫️Tashmë nuk keni pse të prisni për të gjetur driten e duhur, kendin e duhur.

▫️Ju vijen në ndihmë sa herë që keni nevojë për dritë shtesë për make up, bërjen e fotografive, bërje video.

▫️Mbajtës fleksibël dhe i rregullueshëm.

▫️Mbajtëse telefoni rrotulluese 360 ​​gradë.

Specifikat

▫️Madhësia e llambës: Diametri i jashtëm 9cm.

▫️Furnizimi me energji elektrike: USB 5V

▫️Gjatësia e linjës: 1.45M

▫️Gjatësia totale: 65 cm

▫️Sasia LED: 24 copë

▫️Fuqia LED: 6W