Uturak dhe karrige

990 L

Në magazinë

  • Uturak dhe karrige për fëmijë të vegjël.
  • E qëndrueshme me krahë ku siguron që fëmija të mos bjerë.
  • Lehtë për t’u vendosur
  • Lehtë për t’u pastruarHigjienike, e pastër.
Compare
  • Uturak dhe karrige për fëmijë të vegjël.
  • Lehtë për t’u vendosur
  • Lehtë për t’u pastruarHigjienike, e pastër.
  • Me kapak.

Specifikat

  • Material: plastik
  • Me kapak.
X

Menu Kryesore