Syze Optike

990 L

Në magazinë

Deshironi te lexoni apo te shihni TV qarte? Keto syze optike jane ideale per qartesimin e objekteve.
🔸️ Te pershtatshme sidomos per moshen e trete.
🔸️ Mund te vihen pa pasur nevoje per vizite tek okulisti.
🔸️ Mund te perdoren ne vend te syzeve me recetë, lenteve apo edhe syzeve te diellit.
🔸️ Te pershtatshme per personat me numer -6 deri ne +3
🔸️ Komode dhe te rehatshme
🔸️ Duke perdorur butonin tek skeleti, rrotulloni deri sa te qartesohet pamja.

Compare
SKU: syze-optike Kategoritë: , ,
X

Menu Kryesore