990 L

Syze Optike

0 nga 5
(0)
SKU: syze-optike

Deshironi te lexoni apo te shihni TV qarte? Keto syze optike jane ideale per qartesimin e objekteve.
?? Te pershtatshme sidomos per moshen e trete.
?? Mund te vihen pa pasur nevoje per vizite tek okulisti.
?? Mund te perdoren ne vend te syzeve me recet?, lenteve apo edhe syzeve te diellit.
?? Te pershtatshme per personat me numer -6 deri ne +3
?? Komode dhe te rehatshme
?? Duke perdorur butonin tek skeleti, rrotulloni deri sa te qartesohet pamja.

Shtoje në shportëKrahasoni

Syze Optike

0 nga 5
(0)

Deshironi te lexoni apo te shihni TV qarte? Keto syze optike jane ideale per qartesimin e objekteve.
?? Te pershtatshme sidomos per moshen e trete.
?? Mund te vihen pa pasur nevoje per vizite tek okulisti.
?? Mund te perdoren ne vend te syzeve me recet?, lenteve apo edhe syzeve te diellit.
?? Te pershtatshme per personat me numer -6 deri ne +3
?? Komode dhe te rehatshme
?? Duke perdorur butonin tek skeleti, rrotulloni deri sa te qartesohet pamja.

SKU: syze-optike

Syze Optike

0 nga 5
(0)

Deshironi te lexoni apo te shihni TV qarte? Keto syze optike jane ideale per qartesimin e objekteve.
?? Te pershtatshme sidomos per moshen e trete.
?? Mund te vihen pa pasur nevoje per vizite tek okulisti.
?? Mund te perdoren ne vend te syzeve me recet?, lenteve apo edhe syzeve te diellit.
?? Te pershtatshme per personat me numer -6 deri ne +3
?? Komode dhe te rehatshme
?? Duke perdorur butonin tek skeleti, rrotulloni deri sa te qartesohet pamja.

Syze Optike

0 nga 5
(0)

Deshironi te lexoni apo te shihni TV qarte? Keto syze optike jane ideale per qartesimin e objekteve.
?? Te pershtatshme sidomos per moshen e trete.
?? Mund te vihen pa pasur nevoje per vizite tek okulisti.
?? Mund te perdoren ne vend te syzeve me recet?, lenteve apo edhe syzeve te diellit.
?? Te pershtatshme per personat me numer -6 deri ne +3
?? Komode dhe te rehatshme
?? Duke perdorur butonin tek skeleti, rrotulloni deri sa te qartesohet pamja.