Mixer&Blender SONIFER 3n1

6,990 L9,990 L (-30%)

Në magazinë

 • Një mixer kompakt për nevoja të përditshme në kuzhinë.
 • Një mixer kompakt për nevoja të përditshme në kuzhinë.
 • Thika çeliku shumë cilësore që e copëtojnë shumë mir.
Compare
 • Mixer&Blender SONIFER
 • Për ushqime të shpejta dhe të shëndtshme, vendosni frutat dhe perimet e juaja të preferuara, gjithashtu mund të copëtojmë mishin dhe mund të bluajmë kafen.
 • Multifunksional krijoni përzierje të njëtrajteshme dhe kompakte.
 • Një mixer kompakt për nevoja të përditshme në kuzhinë.
 • Thika çeliku shumë cilësore që e copëtojnë shumë mir.

Specifikat:

 • Pjesët mund të hiqen lehtësisht dhe të pastrohen në lavastovilje.
 • Kapaciteti 1.6L
 • Fuqia 400W
X

Menu Kryesore