Multi Cooker

Gatim i shpejt? dhe ekonomik me First Austria
Multicooker do t? lejoj? p?rgatitjen e shpejt? dhe t? sh?ndetshme t? ushqimit, e cila ?sht? gjithashtu shum? ekonomike. Duke p?rdorur ekranin dixhital, leht? mund t? programoni koh?n, sasin?, temperatur?n ose numrin e porcioneve t? d?shiruara p?r procesin optimal t? gatimit. Ju gjithashtu mund t? p?rdorni nj? nga 8 programet e paravendosura automatik e.
? 6 Muaj garanci
?? Kapaciteti 6 litra
? F?uqia u ?sht? 1000W.
?? Tenxhere e brendshme prej ?eliku inox ?sht? mund te hiqet, k?shtu q? mund ta lani leht? .
?? P?rdorni valvul?n e rregullueshme t? avullit p?r t? vendosur presionin e sakt?.

12,990 L

Krahasoni