Blender Sokany

Pergatisni jo vetem smoothie,por dhe vakte t? shijshme e t? sh?ndetshme per ju dhe familjen tuaj me blenderin e ri te Sokany.
?? Shperben ne grimcat baze ushqimet pa i humbur asnje elementet me rendesi per organizmin
?? Fuqia 600 watt
? Diametri i pjes?s baz?: 13,5 cm
? Diametri i got?s: 10,5 cm
?? Permasat 20 x 13.5 cm
? Kapaciteti 0.7 l, 2 x 0.5 l
?? Thika te reja te mprehta
?? Seti permban 12 pjese: 2 thika, 1 gote te gjate, 2 gota te vogla, Baza e fuqishme, Manualin e perdorimit dhe receta, 2 unazat qe bashkojne motorrin me gotat

3,990 L

Krahasoni